Onze droom

In de film op mijn homepage zei ik dat ik als ik genoeg sponsoring zou ontvangen ik ontslag zou nemen. De teller staat nog niet op het beoogde bedrag. Maar toch heb ik en Cindy (mijn vrouw) ontslag genomen. “ Zijn ze gek geworden” denk je misschien. Maar niets is minder waar. We  zijn nog volledig toerekening vatbaar, tenminste Cindy dan. 🙂

Onze droom is zo sterk dat we er helemaal voor gaan. En wat als je dadelijk geen inkomsten hebt  , en wat als…, En hoe doe je dat dan… vragen de mensen zich af. En mijn antwoord: En wat als we het nooit geprobeerd hebben. En wat als we het niet doen? Dan kan ik niet zoveel ouders helpen met hun verlies, dan kunnen we geen mensen helpen rust te vinden en weer werkelijk te laten leven. Dan blijven we in de stad leven met de buren op onze lip.

Ohja nog zo’n opmerking, “Spannend hoor” Het vreemde is dat we het niet spannend vinden. Het voelt zo goed. We zijn er al zo lang mee bezig (vooral in ons hoofd). Voor ons voelt het alsof we het al doen. Zou dat het zijn waar ze het in zoveel zelfhulp boeken en zelfs de Bijbel over hebben. “Geloofd en u zal gegeven worden”. Of, “geloof dat je het al hebt en het zal zich manifesteren”  Ik denk het wel, ik heb inmiddels genoeg meegemaakt om hierin te geloven.

Dus zonder angst nemen we de sprong en beginnen we aan stap 6 van ons plan.

1) ☑︎Garage verbouwen tot woning.

2) ☑︎Boven verdiepingen verhuren om te kunnen sparen.

3) ☑︎Huis verkopen in Nederland.

4) ☑︎Goedkoper huis  met meer mogelijkheden in Duitsland kopen.

5) ☑︎Ontslag nemen (zowel Rob als Cindy )

6) ☐Huis in Duitsland gereed maken voor verhuur en Atelier in orde maken.

7) ☐Huis uitbreiden met retraite.

8) ☐De Levensschilder kan 40 uur per week mensen helpen door te schilderen.

Je denkt misschien, is de crowdfunding niet meer nodig dan?

Het huis in Duitsland is een boerderij uit 1878. Waar nog wel wat moet gebeuren om het te maken zoals we het voor ons zien. Waar koeien stonden moeten straks mensen wonen. De hooizolder moet een grote meditatie/ Yoga ruimte worden. De graanschuur een slaapplaats voor de vrijwilligers. De Garage een atelier en workshop ruimte. In de schuur moet de gemeenschappelijke ruimte komen. De gemummificeerde kat die daar ligt moet plaats maken voor mensen die samen willen zijn. Die de verbinding zoeken door weer aandacht voor elkaar te hebben door samen te koken, ontbijten of chillen bij een hout kachel. We hebben er zo’n zin in om hier een geweldig mooie plek te maken.

We willen veel gebruikte materialen gebruiken. Materialen anders hergebruiken. Duurzaam noemen ze dat geloof ik.:-) Wij vinden het gewoon leuk om lampen te maken van drijfhout en lege flessen. We willen met beperkte middelen een net, degelijk en vooral comfortabel en rustgevende omgeving creëren.

Zou je willen helpen? Kijk dan hier op ons verlanglijstje (inloggen met delevensschilder delevensschilder) wat we nog kunnen gebruiken. misschien heb je iets in de schuur staan wat al een tijdje in de weg staat. Misschien weet je iemand die een restpartij heeft staan van het één of ander. Of weet je iemand die ons ergens mee kan helpen.

Doneren mag natuurlijk ook nog steeds.

Van welke gebruikte materialen heb jij altijd al eens iets bijzonders willen maken? Laat het ons in het commentaar-veld weten en misschien maken we het voor je.

Als je ons wilt volgen laat dan hier onderaan je naam en email achter en ontvang gelijk de gratis stress-reducer.

Lieve groet Rob
(De levensschilder)

 

Volg ons door je naam en email achter te laten en je ontvangt de gratis Stress Reducer
Deel dit blog via:

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPlaats reactie