Wat gebeurt er met mijn donatie?

Jouw donatie komt op de rekening van mij, De Levensschilder. Met deze donatie voorzie jij mij een jaar lang van levensonderhoud. Alleen op deze manier kan ik kosteloos de ouders helpen met hun verdriet.

Waarom laat de levensschilder de ouders niet betalen voor zijn diensten?

Omdat de periode waarin ouders hun kind verliezen al verdrietig genoeg is wil ik deze mensen niet belasten met het vragen om geld. Een schilderij kost qua werk en materialen al snel €3000,- en kan oplopen tot €6000,-.

Het is voor de ouders mogelijk om achteraf De Levensschilder (financieel) te steunen als zij dit willen.

Voor wie is mijn donatie?

Voor de ouders van te jong overleden en doodgeboren kinderen. Alleen met jouw donatie is het voor mij mogelijk om deze mensen fulltime te helpen.

Hoe kan ik doneren?

Doneren kan eenvoudig via iDeal.

Mag ik zelf bepalen hoeveel ik doneer?

Ja, je mag zelf bepalen welk bedrag je geeft en hoe vaak je doneert. Iedere euro is welkom.

Wat krijg ik ervoor?

Je helpt ouders met het verwerkingsproces van hun doodgeboren- of overleden kindje. Ik werk niet met tegenprestaties en ik hoop dat je mijn project belangeloos wilt steunen zodat ik de ouders belangeloos kan helpen.

Ik hou je via social media en e-mail op de hoogte (als je dit wilt).

Wat gebeurt er als je het streefbedrag hebt bereikt?

Dan is mijn doel bereikt en kan ik mijn baan opzeggen. De tijd die ik dan heb ga ik volledig besteden aan het werken als De Levensschilder. Kortom, als mijn doel bereikt is kan ik fulltime mensen helpen.

Wat gebeurt er als je het streefbedrag niet haalt?

Dan ga ik verder met het kosteloos helpen van de ouders zoals ik nu al doe en blijf ik ondertussen zoeken naar mogelijkheden om toch zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen.

Kan ik het bedrag ook aftrekken van de belasting?

Nee. Er is voor bedrijven wel een mogelijkheid om een gesponsord product te kopen (bijvoorbeeld bij een jubileum een schilderij) die afhankelijk van je bedrijfssituatie geheel of gedeeltelijk aftrekbaar is. Neem voor meer informatie hierover contact met me op.

Kan ik het geld ook contant betalen?

Nee. Als er evenementen georganiseerd worden om De Levensschilder te helpen zal er een collectebus aanwezig zijn. Hierover zul je tijdig geïnformeerd worden via e-mail en social media.

Wat gebeurt er als je het geld eerder dan verwacht bij elkaar hebt?

Als ik meer dan €47.000,- ontvang zal ik andere kunstenaars inhuren om nog meer ouders te kunnen helpen.

Kan ik ook op een andere manier helpen?

Ja door mijn project te delen!

Als mijn doel onder de aandacht gebracht wordt kan ik meer mensen bereiken die mijn werk een warm hart toedragen. Maar ook bereik ik meer ouders van overleden kindjes die ik vervolgens kan helpen. Kortom, met delen kun je me helpen!

Waarom zou ik doneren?

Doordat ik volledig transparant ben over alles wat ik doe kun je zelf beslissen of je achter mijn doel staat. Kortom: ga op je gevoel af, kijk naar mijn filmpje en kom met me in contact.

Staat je vraag hier niet bij? Neem dan contact met me op!