Wat kost zo'n Levensschilderij?

Een standaard Herineringssschilderij kost €2500,- a €3000,-  

Wat krijg ik daarvoor?

Hiervoor krijg je een persoonlijk gesprek wat sowieso zich als zeer waardevol heeft bewezen. Daarbij komt het zeer persoonlijke en geheel op u afgestemde kunstwerk. 

Hoe groot wordt het schilderij?

De grootte van het schilderij wordt bepaald door de plaats waar het komt te hangen en hoe om het juiste gevoel overbrengt. Gemiddeld ligt het formaat tussen de 70x100cm en 130x100cm

Kan er as of iets anders in het schilderij verwerkt worden.

Ja, het verwerken van as of een voorwerp dat een bijzondere emotionele waarde geeft het schilderij iets extra’s.

Welke materialen gebruik je?

Ook dat wordt weer bepaald door mijn intuïtie en gevoel. Ik kan zowel met olieverf als met acrylverf even goed over weg en gebruik voor het project altijd het medium waarmee ik denk het beste het gevoel van de liefde en herinneringen kan overbrengen.

Hoe lang moet ik op het schilderij wachten?

Omdat het een creatief en intuïtief proces is staat er geen vaste tijd voor het maken van een schilderij, ook het aantal opdrachten die in de wacht staan bepalen wanneer ik aan jou/jullie opdracht kan beginnen. Gemiddeld kun je uitgaan van 6 weken tot 3 maanden. [/vc_toggle]

Ben jij de enige die dit kan/doet

Nee ik werk nog samen met andere kunstenaars en in overleg kan eventueel een opdracht naar één van hun worden doorgegeven.

Mijn vraag staat hier niet bij.

Geen probleem neem gewoon contact met me op, je kunt alles aan me vragen. Stuur een email naar Rob@delevensschilder.nl of Bel/Whatsapp me at +31610562396.

Staat je vraag hier niet bij? Neem dan contact met me op!