“Een goed schilderij staat gelijk aan een goede daad.”
– Vincent van Gogh

Het overlijden van mijn broer en het feit dat ik overspannen raakte heeft ervoor gezorgd dat ik ging nadenken over het leven. In mijn zoektocht ontdekte ik dat als ik iemand help, mijn leven waarde heeft. Ik ben van mening dat als je jezelf ontwikkelt en je mensen helpt, je gelukkiger bent.

Schilderen en mensen helpen is mijn roeping. Daar word ik gelukkig van. Ik blijf me ontwikkelen als schilder en als mens. Ik luister vol aandacht naar de verhalen van ouders die hun kindje hebben verloren. De schilderijen worden steeds mooier, ik leg er steeds meer emotie en liefde in. Daarom wil ik dit fulltime doen. En daarvoor heb ik jouw hulp nodig.

Alle inhoudelijke vragen over dit project kun je terugvinden in de veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met me op, ik kan je vast helpen!

Wil je mij helpen om te helpen? Klik dan hier.

Rob van der Lei
De Levensschilder

Rob van der Lei

werk-1